Αρχική Σελίδα

Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η ένωση, η δοκιμή και το ημι-προϊόν συγκεντρώνουν

   

  Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

  Βαθμολόγηση και δοκιμή

   

  Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

   

  Αποθήκη εμπορευμάτων και συσκευασία

   

  Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • OEM / ODM

  ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ

   

  Το τέλειο συμπλήρωμα στους ανώτερους μετρητές μας είναι ένας πίνακας που ταιριάζει με τις απαιτήσεις μαρκαρίσματος και εφαρμογής της επιχείρησής σας. ESP είναι υπερήφανος για να προσφέρει τους εξαιρετικούς πίνακες συνήθειας με μια ευρεία σειρά των επιλογών προσαρμογής διαθέσιμων. Να είστε βέβαιος να εξερευνήσει όλα αυτά που πρέπει να προσφέρουμε όταν έρχεται στους πίνακες συνήθειας και παίρνουμε λεπτά για να μάθουμε γιατί θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμα στην επιχείρησή σας.

  Οι εκτενείς ικανότητες πινάκων συνήθειάς μας μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Θα παράσχουμε σε οποιουσδήποτε πίνακες συνήθειας σε οποιαδήποτε μονάδα που απαιτείται, τις επιλογές όπως:

  • Ενιαίες, διπλές, τριπλές, και τετραπλάσιες κλίμακες
  • Γεια -γεια-vis χρωματισμένα πιάτα πινάκων
  • Σύντομες ή μακροχρόνιες κλίμακες
  • Ειδικές μορφές σημαδιών
  • Κλίμακες ψυκτικών ουσιών
  • Ποικίλες χρώματα και πηγές
  • Το προτιμημένο λογότυπό σας, όπως προβλέπεται
  • Αύξοντες αριθμοί
  • Τα στοιχεία επαφής σας
  • Λέιζερ χαρακτική στον πίνακα

  Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

   

  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΩΝ

   

  Παρέχουμε υπερήφανα τις περιεκτικές υπηρεσίες συνελεύσεων σφραγίδων διαφραγμάτων για να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Να σιγουρευτεί ότι προσθέτετε τη σωστή σφραγίδα στην εφαρμογή και τους μετρητές διαδικασίας σας είναι ο καλύτερος τρόπος να προστατευθούν τα όργανά σας με τον καιρό. Σαν μέρος αυτού, τα όλα διαφράγματά μας συγκεντρώνονται στο εσωτερικό, χτίζονται για να ανταποκριθούν στις ακριβείς προδιαγραφές σας και εξετάζονται εκτενώς προτού να σταλούν σε σας.

  ΥΓΡΟΣ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  Η επιχείρησή μας είναι σας πηγαίνω-στην επιλογή όταν χρειάζεστε το ρευστό αφθονίας για τους μετρητές πίεσης. Προσφέρουμε μια σειρά των ρευστών επιλογών να ικανοποιήσουν οι ανάγκες σας. Θα σας βοηθήσουμε να καταστήσετε την επιλογή σας βασισμένη στους παράγοντες όπως η περιβαλλοντική θερμοκρασία, το μέσο εφαρμογής, και οι υγειονομικοί περιορισμοί. Ένα υγρό γεμίζει είναι ο τέλειος τρόπος να μειωθεί ο κυματισμός δεικτών και να επιτευχθούν οι ακριβείς αναγνώσεις στους μετρητές πίεσής σας.

  Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • Ε & Α

  Η ομάδα Ε&Α WESEN έχει πολύ σημαντικό προσωπικό στον τομέα των μετρητών πίεσης και της πρακτικής εμπειρίας Ε&Α. Συνεχίζουμε ενεργά να αναπτύσσουμε τα ανταγωνιστικά νέα προϊόντα και να προσπαθούμε να κινηθούμε προς τη διεθνή ποιότητα.

   

  Μέσω της συνεχούς καινοτομίας Ε&Α για τα ανταγωνιστικά προϊόντα και την ισχυρή ομάδα πωλήσεων για να προτείνουν τα επιχειρηματικά σχέδια με τους πελάτες, παρέχουμε επίσης τις αποδοτικές επιχειρησιακές λύσεις και την ανάλυση αγοράς για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες πελατών.

   

  Είμαστε οι άνθρωποι που σχεδιάζουν επαγγελματικό γραφικό, δείγμα προϊόντων, εξετάζουμε την ακρίβεια, και τελικά για να πωλήσουμε με ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η διαδικασία ελέγχου ποιοτικής επιθεώρησης θα πραγματοποιηθεί πριν από κάθε άδεια αποστολών το εργοστάσιο.

   

  Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Michael Yang

Τηλ.:: +86 15601770036

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)