Αρχική Σελίδα

Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Οι τεχνολογίες WESEN είναι επαγγελματικός κατασκευαστής μετρητών πίεσης, με την καλύτερη ανάπτυξη των μετρητών πίεσης ακρίβειας και των θερμομέτρων που χρησιμοποιούνται ευρέως στις διάφορες εφαρμογές όπως ο μηχανολόγος μηχανικός, η χημική εφαρμοσμένη μηχανική, η βιομηχανία τροφίμων, το φαρμακευτικό είδος, και οι συσκευές υψηλής τεχνολογίας.

 

Έχουμε ακολουθήσει από καιρό την έννοια της «λογικής τιμής, της ακριβούς παράδοσης, της καλής ποιότητας» και διάφορων προτύπων διοίκησης επιχειρήσεων για να κρατήσουμε την ποιότητα παραγωγής μας επάνω από την απαραίτητη συγκριτική μέτρηση επιδόσεων κάτω από ISO9001 επικυρωμένο. Διατηρώντας μια συνεπή ποιοτική επιθεώρηση 100% για κάθε στοιχείο που κατασκευάζεται.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Οι τεχνολογίες Wesen καθιερώθηκαν το 2010, ειδικεύονται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την εξαγωγή των οργάνων για τη μέτρηση πίεσης και θερμοκρασίας. Τα κύρια προϊόντα μας είναι μετρητές πίεσης και διμεταλλικά θερμόμετρα.

 

Η επιχείρησή μας υιοθετεί τους προηγμένους εξοπλισμούς όπως CNC οι μηχανές, η εκτύπωση λέιζερ και οι μηχανές συγκόλλησης. Με περισσότερο από 80 έμπειρο προσωπικό και το προηγμένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, μπορούμε να παρέχουμε στα προϊόντα την ανώτερη απόδοση και τη σταθερή ποιότητα. Τι παρέχουμε εφαρμόζεται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες όπως τα τρόφιμα & το ποτό, τα υδραυλικά & HVAC, χημικός & πετροχημικός, η υδραυλική & Pneumatics, η κατεργασία ύδατος, το έλαιο & το αέριο, η ενέργεια & η δύναμη, κ.λπ.

Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Μάρκες : WESEN

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~150

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wesen Technologies (Shanghai) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις